.....Σελίδες της εφημερίδας "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" ....νέες εκδόσεις, δοκίμιο, μυθιστόρημα, ποίηση, παιδικό βιβλίο, λογοτεχνικά περιοδικά......... ....για την παρουσίαση του βιβλίου σας στείλτε μας ένα αντίτυπο στην δ/νση: Για Πόπη Βερνάρδου, Μεσολογγίου 12, Ανατολή Νέα Μάκρη 19005 τηλ. επικοινωνίας: 22940 99125

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

Μετάφραση [Translate]

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πόπη Αρωνιάδα - "Οι Δίδυμες" μυθιστόρημα εκδόσεις Ροδακιό - από την βιβλιοπαρουσίαση στον Ιανό



Η συγγραφέας Πόπη Αρωνιάδα παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Οι Δίδυμες των εκδόσεων Το Ροδακιό. Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 18:00 στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24.
Θα μιλήσουν οι: Μαριάννα Παπουτσοπούλου φιλόλογος-συγγραφέας-μεταφράστρια. Τόνια Γαλάτη σύμβουλος ψυχικής υγείας. Λουκία Πιστιόλα ηθοποιός. Σπύρος Μαργαρίτης ηθοποιός, Τζένη Μελιτά δημοσιογράφος, Μάνθος Μουστάκας (σαξόφωνο). Την εκδήλωση θα συντονίσει η νομικός Αγγελική Αποστολοπούλου.
~~~~~~~~~
"Οι Δίδυμες"
μυθιστόρημα
της Πόπης Αρωνιάδα
εκδόσεις Ροδακιό, σελ. 294

Γυναίκες. Ορατές και αόρατες πτυχές της ζωής τους. Αληθινές ιστορίες από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα. Ρόλοι, βιώματα, επιλογές, ηλικίες. Γυναίκες δυνατές που πάλεψαν και γύρεψαν, πήραν κι έδωσαν, κυρίως έδωσαν αγάπη.
~~~~~~~~~

Η Πόπη Αρωνιάδα γεννήθηκε στο Λημέρι Ευρυτανίας το 1961. Σπούδασε λογιστικά, όμως την κέρδισε ολοκληρωτικά η αγάπη της για την ψυχολογία και την ποίηση. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ. Είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Έχει εκδώσει τα βιβλία, Μυσταγωγία, Ποιήματα των Φίλων, (2013)  Στεναγμοί Ανατολής, Ποιήματα των Φίλων, (2015) Ιστοί βαθιάς αλήθειας, Γαβριηλίδης,(2015)  Ουλές, Το Ροδακιό, (2016)  Οι δίδυμες, Το Ροδακιό,(2018), και μια  συμμετοχή σε συλλογικό έργο,  Τα ποιήματα του 2015, Κοινωνία των (δε)κάτων (2016).
~~~~~~~~~

Διακρίσεις για την Πόπη Αρωνιάδα. Η Ευρυτάνισσα ποιήτρια απέσπασε ...

https://www.evrytanika.com/index.php?option=com_content&id=966224:-a...

30 Οκτ 2014 - Διεθνείς και εγχώριες επιτυχίες γνώρισε πριν από λίγο καιρό η καταγόμενη από το Λημέρι Ευρυτανίας ποιήτρια Πόπη Αρωνιάδα, καθώς ποιήματά της που συμμετείχαν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κατάφεραν να διακριθούν και παράλληλα να αποσπάσουν εγκωμιαστικά σχόλια. 6. Η πιο σημαντική διάκριση ...
~~~~~~~~~
  Δείτε ακόμα:  
Εκδήλωση για την ποιητική συλλογή με τίτλο "Μυσταγωγία" της Πόπης Αρωνιάδα
 στη Σελίδα του περιοδικού ΥΦΟΣ,    http://yfos-texnes.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html

~~~~~~~~~
ΒΙΒΛΙΟ // ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ // "Λογοτεχνικά κείμενα"
Κυκλοφόρησε η ποιητική (δίγλωσση) συλλογή της Πόπης Αρωνιάδα με τίτλο «Ουλές» μετάφραση στα αγγλικά: Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ εκδόσεις «Το Ροδακιό»
https://logotexnika-keimena.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου