.....Σελίδες της εφημερίδας "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" ....νέες εκδόσεις, δοκίμιο, μυθιστόρημα, ποίηση, παιδικό βιβλίο, λογοτεχνικά περιοδικά......... ....για την παρουσίαση του βιβλίου σας στείλτε μας ένα αντίτυπο στην δ/νση: Για Πόπη Βερνάρδου, Μεσολογγίου 12, Ανατολή Νέα Μάκρη 19005 τηλ. επικοινωνίας: 22940 99125

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

Μετάφραση [Translate]

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κυκλοφόρησε το περιοδικό HOT DOC του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη


Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης επιστρέψει στον έντυπο τύπο, σε μια περίοδο που τα πολιτικά, κοινωνιολογικά, οικολογικά κ.ά. περιοδικά, ακόμα και εκείνα του Life Style, κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Τα ”καυτά ντοκουμέντα” είναι ένα δημοσιογραφικό περιοδικό και το αξιολογούμε κατ΄ αρχάς ως πολύ καλό, τόσο στη θεματολογία του όσο και στο στήσιμό του. Το εξώφυλλο δεν μας ταιριάζει και πολύ με το εσωτερικό γραφιστικό στήσιμο του περιοδικού αλλά δεν το σημειώνουμε ως πρόβλημα.
Το περιοδικό θυμίζει την ελληνική έκδοση του News Week (TΕΜPΟ) του δημοσιογράφου Θοδωρή Καλούδη πριν από 15 (;) χρόνια που δεν “άντεξε επειδή ήταν πολύ καλό” σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του εκδότη. Η αξιολόγηση ως “πολύ καλό” είχε γίνει από το Σεραφείμ Φυντανίδη.
Ευχόμαστε το HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη να πάει καλά… και όχι μόνο να το ευχόμαστε αλλά και να το στηρίξουμε. Δηλαδή να το αγοράζουμε… Τα ποιοτικά περιοδικά και οι έντιμες προσπάθειες πρέπει να αναγνωρίζονται και να στηρίζονται. Τιμάται μόνο 2,5 ΕΥΡΩ
Δείτε και την προβολή του ΕΔΩ στο “Κουτί της Πανδώρας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου