.....Σελίδες της εφημερίδας "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" ....νέες εκδόσεις, δοκίμιο, μυθιστόρημα, ποίηση, παιδικό βιβλίο, λογοτεχνικά περιοδικά......... ....για την παρουσίαση του βιβλίου σας στείλτε μας ένα αντίτυπο στην δ/νση: Για Πόπη Βερνάρδου, Μεσολογγίου 12, Ανατολή Νέα Μάκρη 19005 τηλ. επικοινωνίας: 22940 99125

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

Μετάφραση [Translate]

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ "ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


"ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ"
της ΦΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ
Μυθιστόρημα
Σελίδες : 544,
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, Αθήνα 2014

Με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του Ισμήνης, ο Λεωνίδας Μαυρόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από δώδεκα χρόνια αυτοεξορίας. Είχε φύγει κυνηγημένος από τις ερινύες, αυτές που ακόμα τον καταδιώκουν για ένα έγκλημα το οποίο διέπραξε εν αγνοία του. 
Πόσο ένοχος υπήρξε άραγε για το ανόσιο αμάρτημα που του καταλογίζει η συνείδησή του; Πόσοι άλλοι ευθύνονται που ο νεανικός του έρωτας για την Αριάδνη κατέληξε σε τραγωδία; Τι ρόλο έπαιξε στο όλο δράμα η ατσάλινη προσωπικότητα της μητέρας της; 
Το ημερολόγιο του δεκαεξάχρονου κοριτσιού δίνει αρκετές απαντήσεις, την ίδια στιγμή όμως δημιουργεί άλλα τόσα ερωτήματα. 
Κι ενώ στη ζωή του Λεωνίδα ανατέλλει μια καινούργια, λυτρωτική αγάπη, εκείνος βρίσκει επιτέλους τη δύναμη να δει κατάματα όλη την αλήθεια, όσο αδυσώπητη κι αν είναι. Καθώς εξερευνά με επιμονή το παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια απρόσμενα μυστικά και απαγορευμένες σχέσεις που στοίχειωσαν τις ζωές των ηρώων. 
Θα βρει άραγε ο Λεωνίδας την προσωπική του δικαίωση, αυτή που θα τον απελευθερώσει και θα του επιτρέψει να γευτεί επιτέλους την ευτυχία; 
H πολυκύμαντη ιστορία μιας οικογένειας, όπου τα μίση και οι ερωτικές αντιζηλίες ορισμένων μελών της προκάλεσαν ανείπωτο πόνο και αδίκησαν εκείνους που θέλησαν να ζήσουν τον έρωτα και να χαρούν τη ζωή.

~~~~~~~~~~~

Η ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Σήμερα, κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία τα μυθιστορήματά της ΤΟ ΘΡΟΪΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΣ, ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ και ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.

~~~~~~~~~~~

Η Φανή Πανταζή στο Παγκράτι

Το Bιβλιοπωλείο ΤΟ ΘΕΜΑ 
(Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου, Παγκράτι, τηλ.: 210 7569400) 
και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ 
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
 της Φανής Πανταζή, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
 Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες 
          και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

~~~~~~~~~~~

1 σχόλιο:

  1. ''Το άγγιγμα της αμαρτίας'' ήταν για μένα άγγιγμα ψυχής.Έχει κλιμακούμενα ενδιαφέρουσα πλοκή και είναι γραμμένο με ευαισθησία και φινέτσα,με το ιδιαίτερο στυλ της Κας Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή